Här kommer Poddradioprogram Nr 19! Möt Mas Amigos nya ordförande, Åsa Lundborg och hör henne berätta om denna nordiska vänförening som stadigt växer och utvecklas. Ni möter också mästerkocken Kurt Weid som Boa träffat vid ”Ett möte vid strandkanten”. Och som alltid; några nyheter om Spanien och evenemangstips! Lyssna, helt enkelt när det passar dig!

Välkomna till Poddprogram Nr 19 från Costa Blanca Poddradio –  Lyssna, pausa, fortsätt lyssna, precis som ni själva vill!

 

Besök Mas Amigos hemsida här

Information om Torrevieja på svenska

Fler evenemangstips hittar ni här…

 

 

 

 

CCCreative – Cecilia Burhagen

 

En reaktion på “Här kommer Poddradioprogram Nr 19! Möt Mas Amigos nya ordförande, Åsa Lundborg och hör henne berätta om denna nordiska vänförening som stadigt växer och utvecklas. Ni möter också mästerkocken Kurt Weid som Boa träffat vid ”Ett möte vid strandkanten”. Och som alltid; några nyheter om Spanien och evenemangstips! Lyssna, helt enkelt när det passar dig!

  1. Kurt & Maggan

    Toppenbra – IGEN, Sissi. Kom på att när man lyssnar på programmet via hörlurar (har Iphone 6) är ljudet perfekt. Även i PC:n är den okej. Vi är just nu i Allgäu som är en del av de tyska Alperna. Här har vi varit nu 7-8 gånger tror jag, där vi vandrar och njuter av en underbar natur. Vi hyr in oss hos bönderna och hjälper till (Maggan) med att fösa kossorna varje morgon ut på betet och på kvällen hem. 40 -50 styck brukar på morgonen och på kvällen belamra byns gator. All trafik stannar då upp. Vi passade också på fira vårt guldbröllop här i huvudorten Oberstdorf. Mycket trevligt!
    Vi åker tillbaka till Torrevieja den 10 september och stannar sedan till strax innan jul. Då bör det väl vara dax för lite flyttgröt. Även Kicki och Bengt är då på plats igen. Kanske vi kan då köra en liten snudd igen i podden. Ha det bra så länge. Kram Maggan & Kurt

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *