November månad är här, och så också en ny podd och ett nytt möte! Möt Markus Westerberg, golfproffs och beteendevetare. Hör om hans nyutgivna bok om hur vårt mentala påverkar våra slutresultat, även golfswingen. God lyssning alla poddradiovänner! Både golfare och icke-golfare :)

Poddprogram 14 från www.CostaBlancaPoddradio.com

 

Podd Nr 14

Läs mer om Markus Westerberg och beställ hans bok här! 

CC CREATIVE 2016

 

 

2 reaktion på “November månad är här, och så också en ny podd och ett nytt möte! Möt Markus Westerberg, golfproffs och beteendevetare. Hör om hans nyutgivna bok om hur vårt mentala påverkar våra slutresultat, även golfswingen. God lyssning alla poddradiovänner! Både golfare och icke-golfare :)

 1. Susanne

  Hej!
  Härligt att lyssna till er pod! Kan man ladda ner den så att man lyssna utan tillgång till internet? Det är så mycket bättre när man t ex lyssnar i tunnelbanan hemma i Sverige, eller om man är i Spanien och inte har tillgång till internet överallt.

  Svara
  1. Costa Blanca Podden Inläggsförfattare

   Hej Susanne, vi jobbar på att göra en applikation så man kan ladda ner och lyssna I efterhand, den bör vara klar senast i maj månad. Men just nu går det bara över internet.
   Kul att ni lyssnar ändå! 🙂

   Mvh
   Cecilia

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *